Etapa a peu per L’Hospitalet de Llobregat
DISTÁNCIA 5 Quilòmetres
SORTIDA DES DE LA CASA GALEGA EN C. SANTA EULALIA, 2 A LES 7.00 DEL MATÍ

Partirem des de la Casa *Galega i creuarem a través de la c. *Sta. Eulàlia la ciutat de L’Hospitalet fent el recorregut del *camí de *Sant Jaume que ve des de Barcelona pel Llobregat, parant esment i posant l’accent dels punts interessants que hi ha al llarg del recorregut amb la consegüent explicació, també ens aniran posant el segell en punts determinats del camí, després tornarem sobre les 11 a l’associació on participarem en la *rúa de processó del sant fins a la parròquia de Ntra. Sra. *Dels *Desamparats. Una vegada allí a les 12 h Es celebrarà la missa del sant patró Santiago i després qui ho desitgi podrà participar en un aperitiu amb els altres Pelegrins-*nas en l’associació. També indiquem que després dels actes qui vulgui pot menjar amb nosaltres per uns 20€. Si potser s’hauria de confirmar en el moment de la inscripció.

A tots els participants se’ls lliurarà una credencial especial en el moment de la inscripció.

Aconsellem que s’emportin aigua i entrepà.

LES INSCRIPCIONS SÓN PRESENCIALS ÉS IMPRESCINDIBLE PORTAR EL #DNI O FOTOCÒPIA A L’HORA DE LA INSCRIPCIÓ I EN EL DIA DE LA CAMINADA ELS MENORS DE 18 ANYS O VÉNEN ACOMPANYATS DELS PARES O BÉ HAN DE PORTAR UNA AUTORITZACIÓ SIGNADA PER ELLS I AMB UNA FOTOCÒPIA DEL D.N.I. D’UN D’ELLS.
HORARI D’INSCRIPCIONS DISSABTE DE 18 A 20 HORES EN: CASAL D´*ENTITATS RONDA LA *TORRASSA, 105 PLANTA 2a 08903 L´HOSPITALET (JUNT METRE L-1 *STA. EULÀLIA) TEL. 93.148.16.02 També per email: aacslh@peregrinoslh.com
ULTIM DIA D’INSCRIPCIÓ EL 25 DE JULIOL!
L’ASSOCIACIÓ DECLINA TOTA RESPONSABILITAT PEL QUE FA A ACCIDENTS I ALTRES PERJUDICIS QUE ES PUGUIN ORIGINAR ABANS, DURANT I DESPRÉS DE #EFECTUAR LA CAMINADA.